Woondokter.nl


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

Wij, Frank en Bart, zijn de oprichters van Woondokter. Vanwege de klimaatverandering, en onze zorgen daarover, hebben we ons verdiept in het verduurzamen van onze woningen. En hebben daarbij ervaren dat het maken van de juiste keuzes ingewikkeld is, en veel tijd kost. Er is een veelheid aan leveranciers, producten en technieken. Waar moet je beginnen?

Bij de advisering van anderen hebben wij gemerkt dat veel huiseigenaren behoefte hebben aan advies en begeleiding. Wij willen deze mensen helpen bij het verduurzamen van hun woning. Met onafhankelijk advies, met de beste oplossingen én met inzicht in de kosten en opbrengsten.

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.3

23 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

SB

18-11-2021

Na een prettige en grondige analyse van ruim 2 uur kregen wij al na 2 dagen een zeer compleet, begrijpelijk rapport toegestuurd waarmee wij de komende jaren gas en energiesbesparende maatregelen uit kunnen voeren en ons wooncomfort tegelijkertijd kunnen verhogen. Ik zou iedereen aanraden om deze scan uit te laten voeren. Je weet daarna wel wat er mogelijk is en waar je qua prijs aan moet denken.

9.3
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Fionne

19-10-2021

Frank heeft een rustige en vriendelijke benadering. Hij luistert naar je wensen en vertaalt dat in een duidelijk advies. Hij neemt de tijd, ook als je naderhand nog vragen hebt.

9.3
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

E. van der Graaf

01-09-2021

Goede ideeën en klantvriendelijk

7.5
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Enzo

17-08-2021

Prettig contact en advies op maat.

9.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Lotte

13-07-2021

Fijn advies (woningplan+) gehad met duidelijke uitleg en opties wat betreft verduurzaming. Ik kon mijn overwegingen delen en extra vragen makkelijk stellen. Mooi compleet en redelijk gedetailleerd rapport, erg tevreden.

9.3
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Rob Voorwinden

24-06-2021

Van kruipruime-isolatie tot zonnepanelen, van zonneboiler tot warmtepomp en ventilatie: ik was volledig het spoor bijster in het woud van maatregelen om energie te besparen. Woondokter Frank heeft na een uitgebreid bezoek aan ons huis een heel helder stappenplan geschreven. Met een boel maatregelen waaraan ik zelf nooit gedacht zou hebben. Goud!

10.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Cornelis van Bemmel

19-04-2021

Frank is bij ons geweest voor een advies over energiebesparing in onze woning. Dit advies is bijzonder compleet en gaat ook in op zaken die niet direct met energiebesparing te maken hebben. Zoals bijvoorbeeld ventilatie. Welke aanbevolen maatregelen we allemaal gaan doorvoeren, hebben we nog niet besloten. Maar er gaat zeker iets gebeuren!

9.5
Reactie bedrijf:

beste Cornelis, dank voor je review! Ik hoor t.z.t. graag hoe de uitvoering van de maatregelen is gegaan.

Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

jeroen

19-04-2021

Kundig advies.

9.5
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Stephan Vries

10-04-2021

Voor een leek is het lastig om kwaliteit, vakmanschap en prijs te beoordelen, maar we hadden er een prima indruk van. Zeer inzichtelijke rapportage-opzet. Uiterst plezierige, communicatieve en vlotte dienstverlening!

8.5
Reactie bedrijf:

Dankjewel Stephan, was fijn om het plan voor jullie uit te werken. Succes met de volgende stappen !

Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Wout hesen

14-03-2021

Onze cv ketel is aan vervanging toe. We hebben de woondokter benaderd om een breed advies te leveren mbt verwarmen, koelen, verduurzamen en ventileren. Na een huisbezoek, kregen we binnen een paar dagen een eerste plan wat verder telefonisch is besproken. We zijn erg tevreden over de aanpak en het plan.

8.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs

Sigmund Rombergstraat 22
3543 GC Utrecht

030-8883000

Bart van den Heuvel / Frank Benthem

Woondokter

KVK: 74737880

BTW nr:860009828B01

Branche : Advies bureau