Woondokter.nl


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

Wij, Frank en Bart, zijn de oprichters van Woondokter. Vanwege de klimaatverandering, en onze zorgen daarover, hebben we ons verdiept in het verduurzamen van onze woningen. En hebben daarbij ervaren dat het maken van de juiste keuzes ingewikkeld is, en veel tijd kost. Er is een veelheid aan leveranciers, producten en technieken. Waar moet je beginnen?

Bij de advisering van anderen hebben wij gemerkt dat veel huiseigenaren behoefte hebben aan advies en begeleiding. Wij willen deze mensen helpen bij het verduurzamen van hun woning. Met onafhankelijk advies, met de beste oplossingen én met inzicht in de kosten en opbrengsten.

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.3

17 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

Cornelis van Bemmel

19-04-2021

Frank is bij ons geweest voor een advies over energiebesparing in onze woning. Dit advies is bijzonder compleet en gaat ook in op zaken die niet direct met energiebesparing te maken hebben. Zoals bijvoorbeeld ventilatie. Welke aanbevolen maatregelen we allemaal gaan doorvoeren, hebben we nog niet besloten. Maar er gaat zeker iets gebeuren!

9.5
Reactie bedrijf:

beste Cornelis, dank voor je review! Ik hoor t.z.t. graag hoe de uitvoering van de maatregelen is gegaan.

Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

jeroen

19-04-2021

Kundig advies.

9.5
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Stephan Vries

10-04-2021

Voor een leek is het lastig om kwaliteit, vakmanschap en prijs te beoordelen, maar we hadden er een prima indruk van. Zeer inzichtelijke rapportage-opzet. Uiterst plezierige, communicatieve en vlotte dienstverlening!

8.5
Reactie bedrijf:

Dankjewel Stephan, was fijn om het plan voor jullie uit te werken. Succes met de volgende stappen !

Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Wout hesen

14-03-2021

Onze cv ketel is aan vervanging toe. We hebben de woondokter benaderd om een breed advies te leveren mbt verwarmen, koelen, verduurzamen en ventileren. Na een huisbezoek, kregen we binnen een paar dagen een eerste plan wat verder telefonisch is besproken. We zijn erg tevreden over de aanpak en het plan.

8.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Dom Weinberg

13-02-2021

For a while we have been thinking about getting some help with making decisions to improve the sustainability of our house (a 1905 town house in Utrecht, which definitely needs some work to be more energy efficient). Frank from Woondoktor was exactly what we were looking for - he took the time to understand our motivation, thoroughly investigated our housing situation (even reading through some old building reports we'd found), and provided clear and manageable advice, which we will definitely act upon (though perhaps not all at once!) Clearly a worthwhile investment (especially once you factor in the subsidy that you get back if you actually act on the advice). Thanks Frank!

10.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Ted van der Put

10-02-2021

Ik ben zéér klantvriendelijk en deskundig door Frank van Benthem van Woondokter geholpen. Heb erg veel "value for money" gekregen en Frank heeft veel dingen extra uitgezocht voor me. Ik had nooit dit traject van verduurzaming afgemaakt tot installatie van zonnepanelen en andere geplande verbeteringen zonder zijn hulp. Ook de trajectbegeleiding kan ik erg aanraden. Kortom, voor een betrekkelijke leek als ik met een oud huis (met zoveel opties!) is deze volstrekt onafhankelijke begeleiding eigenlijk een must!

9.3
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Geert

03-02-2021

Frank is kundig, vriendelijk en laagdrempelig beschikbaar voor overleg. Hij denkt goed mee met de stijl van de woning.

8.6
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Judith en Erik

09-12-2020

Wij zijn zeer tevreden over de advisering en ondersteuning van Frank van Woondokter. Hij stelde een uitgebreid rapport op en nam de tijd dat met ons door te nemen en alles uit te leggen. Fijn om je opties op een rij te zien, inclusief alle financiële gevolgen. Vervolgens heeft hij twee trajecten begeleid. Dat ging snel en goed. Hij vroeg de offertes op bij gerenommeerde bedrijven maar liet alle keuzes duidelijk bij ons. Het was prettig om hier met hem over van gedachten te kunnen wisselen. Hij stelde zich daarbij onafhankelijk op. En was ook niet bang om soms toe te geven dat hij de wijsheid niet altijd in pacht had.

10.0
Reactie bedrijf:

Dank voor jullie reactie! Fijn dat het traject zo goed gelopen is.

Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Wouter en Anke

03-12-2020

Namens de Woondokter kwam Frank Benthem half november bij ons thuis langs voor een passend advies. Na een prettig gesprek over wensen en behoeften, kon Frank tevens onze vragen beantwoorden en nam hij de tijd om alles duidelijk door te nemen. Hij had verstand van zaken en wist alles goed uit te leggen. Het uitgebrachte adviesrapport van de Woondokter is telefonisch toegelicht en dat was prettig, zodat we nog gerichter vragen konden stellen. Hoewel de prijs voor het adviesrapport aan de hoge kant is, heeft het ons geholpen om een stap in de goede richting te zetten op het gebied van isolatie en verduurzaming van ons huis. Doordat de Woondokter ons meer informatie heeft gegeven over de mogelijkheden en over het financiële rendement, konden we gerichter en kritischer zoeken. We zijn de Woondokter erg dankbaar.

7.5
Reactie bedrijf:

Beste Wouter en Anke, goed om te horen dat ons advies jullie geholpen heeft!

Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Ad Gresnigt

02-12-2020

Prettig contact en gesprek gehad met Woondokter over mogelijke maatregelen om de energiekosten te verminderen. Na afloop het Woningplan advies ontvangen in een leesbaar en begrijpelijk rapport.

9.2
Reactie bedrijf:

Beste Ad, dank voor je reactie. Succes met de volgende stappen om jullie woning te verduurzamen!

Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs

Sigmund Rombergstraat 22
3543 GC Utrecht

030-8883000

Bart van den Heuvel / Frank Benthem

Woondokter

KVK: 74737880

BTW nr:860009828B01

Branche : Advies bureau