Woondokter.nl


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

Wij, Frank en Bart, zijn de oprichters van Woondokter. Vanwege de klimaatverandering, en onze zorgen daarover, hebben we ons verdiept in het verduurzamen van onze woningen. En hebben daarbij ervaren dat het maken van de juiste keuzes ingewikkeld is, en veel tijd kost. Er is een veelheid aan leveranciers, producten en technieken. Waar moet je beginnen?

Bij de advisering van anderen hebben wij gemerkt dat veel huiseigenaren behoefte hebben aan advies en begeleiding. Wij willen deze mensen helpen bij het verduurzamen van hun woning. Met onafhankelijk advies, met de beste oplossingen én met inzicht in de kosten en opbrengsten.

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.1

52 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

Elise van Nederveen en Henk Groenink

15-04-2024

Zeer deskundig, diepgravend en onderbouwd advies, snelle communicatie.

9.3
Reactie bedrijf:

Dankjewel Elise! Veel succes met de vervolgstappen. We horen het graag als we daarin nog kunnen ondersteunen.

Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Diederik

27-01-2024

Op zich een goed gesprek, de adviseur wist op hoofdlijnen veel te vertellen over verduurzamen, echter het uiteindelijke rapport is toch meer een standaard verhaal geworden, waarin weinig nieuws (voor ons) wordt toegelicht. We weten nu dat we meer moeten ventileren, maar of dat nu €600,- waard is geweest, nee. Voor dat geld verwacht ik een meer gedetailleerd en op maat gesneden rapport.

6.5
Reactie bedrijf:

Beste Diederik, dank jouw review en de uitleg die je daar nog op hebt gegeven. Als er zaken ontbreken in ons rapport dan voegen we die uiteraard nog toe. En we zijn altijd bereid een toelichting te geven op het rapport, als dat nodig is. Vriendelijke groet, Frank We horen het graag als je nog vragen hebt n.a.v. het adviesrapport. Die beantwoorden we dan uiteraard, als onderdeel van de dienstverlening.

Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Michiel Gerritsen

08-12-2023

Buitengewoon snelle en klantvriendelijke afhandeling van aanvraag t/m advies

9.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Diederik van Bussel

09-11-2023

Heel erg vakkundig en secuur. Heeft hart voor energiebesparing/klimaat, maar op een manier die niet oordelend is. Ook erg klantvriendelijk (nog een reactie op een vraag half jaar later)!

9.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Johan Strik

04-08-2023

Prettige gesprekspartner, vakkundig en to the point. Het rapport geeft de gewenste maatregelen aan in hun onderlinge samenhang en met een prijsindicatie. Geeft volledig inzicht.

9.5
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Jacques Niehof

03-06-2023

Prima advies ontvangen. Ik had afspraak van twee uur gepland staan maar werd uiteindelijk bijna uur meer. Werd ruim de tijd genomen om hele huis onder de loep te nemen. Het plan is ook heel uitgebreid met goede tips en scenario’s. Wat ik jammer vind is dat ik nu een rekening krijg die hoger is dan gedacht. Op de site staan twee prijzen en ik wilde advies en kun of meer ongevraagd krijg ik blijkbaar meer. En betaal ik ook meer. Dus let goed op, want je krijgt items in je agenda en wanneer je die accepteerd heb je voor je het weet de dure versie besteld.

8.8
Reactie bedrijf:

Beste Jacques, Normaal geven we in de opdrachtbevestiging aan: WoningPlan 395 plus optie op een WoningPlan+ (meerprijs 200). Omdat de gemeente Woerden alleen subsidie geeft op het duurdere WoningPlan+ hebben we in uw geval die optie niet aangegeven, maar alleen het WoningPlan+ bevestigd. Na aftrek van de subsidie (270) is het WoningPlan+ namelijk goedkoper. Wel fijn dat u verder tevreden bent! Met duurzame groet, Frank Benthem

Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Gans

31-03-2023

Prettige begeleiding

9.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Maarten

24-03-2023

Ben echt zeer tevreden met het advies van woondokter. Op basis van het gesprek / de opname krijg je nog niet de indruk dat er met de gegeven informatie zo'n volledig, integraal rapport kan worden geschreven met zeer waardevolle tips en adviezen die ook nog eens zijn uitgewerkt met tips voor producten, overzicht van kosten/investeringen en terugverdientijd. Echt een heel waardevol document waarmee je gewoon zin krijgt om de maatregelen te gaan doorvoeren! Top!

9.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Gerwin Kamps

23-03-2023

Goede communicatie en verwachtingen management, vlotte reacties op berichten, kwalitatief goed en snelle terugkoppeling.

8.3
Reactie bedrijf:

Dankjewel Gerwin. Leuk om met jou, professional uit het werkveld, te sparren over oplossingen voor jullie woning. Succes bij de uitvoering van het advies! Frank

Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Maarten Rodenburg

10-03-2023

Via via in contact gekomen met Woondokter voor verduurzamen van monumentale woning/boerderij (1750). Ik had al wat maatregelen getroffen (o.a. geïsoleerde vloeren, dubbelglas), maar wilde de volgende stap zetten. Vanuit Woondokter begeleid door Frank die systematisch alle verduurzamingsaspecten onder de loep heeft genomen en een helder plan heeft uitgewerkt afgestemd op wensen/budget en ook rekening houdend met de beperkingen van een monumentaal pand. Het rapport dat opgeleverd is, is helder en een goede handleiding om zelf de stappen te zetten. Ben zeer tevreden over advies en deskundigheid en kan Woondokter van harte aanbevelen.

9.0
Reactie bedrijf:

Dankjwel Maarten, en graag gedaan! Succes met de volgende stappen. Op naar het duurzaamste monument van Brabant!

Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs

Sigmund Rombergstraat 22
3543 GC Utrecht

030-8883000

Bart van den Heuvel / Frank Benthem

Woondokter

KVK: 74737880

BTW nr:860009828B01

Branche : Advies bureau