Goedkoopste van NL Vergelijk het zelf!

Online reviews verzamelen moet voor iedereen toegankelijk zijn. De prijzen van sommige review tools gaan door het dak. Onnodig en oneerlijk vinden wij. Review Pilot is hiermee als enige ook toegankelijk voor de startende ondernemer. Wil je graag per jaar betalen, dan betaal je slechts 6,95 euro per maand. Ben je zeker dat je 3 jaar vooruit kan? Dan betaal je slechts 4,95 euro per maand.

Eindelijk een betaalbare review tool
Betaal nooit mee onnodig te veel

Een ALL-in pakket: Uniek in Nederland!

Wij hebben geen verschillende pakketten en prijzen zoals andere review tools dat wél hebben, maar 1 pakket tegen 1 scherp tarief. Ons pakket is ALL-in en ongelimiteerd. Je kan dus alle functionaliteiten gebruiken zonder restricties. Bekijk hier de tarieven van ons ALL-in pakket.

Onbeperkt uitnodigingen sturen
Geen beperkingen

PAKKET AANVRAGEN

Negatieve review? Zet ze om in een positieve!

Reviews met een gemiddelde score van 6 of lager worden 14 dagen in quarantaine gezet. In deze tijd heb je de mogelijkheid om via ons systeem met jouw klant te communiceren. Je hebt de tijd om te vragen waarom jouw klant ontevreden was om jouw dienstverlening te verbeteren. Ook kun je mogelijk komen tot een oplossing. Als dat lukt heeft de klant 1 keer de mogelijkheid om de review te wijzigen.

14 dagen de tijd om het op te lossen

Jouw persoonlijke uitnodiging Simpel aan te passen

Met onze Drag & Drop editor maak jij eenvoudig en snel jouw eigen uitnodiging. Schrijf je eigen teksten en voeg zelf afbeeldingen toe.

Maak eenvoudig je eigen uitnodigingstemplate
 Makkelijk gemaakt met onze Drag & Drop editor

PAKKET AANVRAGEN

Jouw eigen bedrijfspagina SEO geoptimaliseerd

Je krijgt een eigen bedrijfspagina die volledig SEO geoptimaliseerd is. Naast jouw bedrijfsgegevens worden uiteraard ook al jouw verzamelde reviews hierop getoond. Deze pagina is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines en worden inclusief gele sterren in Google getoond. Ook is het mogelijk om een leuke (bedrijfs-)video toe te voegen.

 SEO-geopitimaliseerd invlusief gele sterren in Google
 Mogelijkheid om (bedrijfs)-video toe te voegen

Reacties inclusief foto's Voor net dat beetje extra

Net als bij Google kunnen consumenten ook bij Review Pilot een foto toevoegen. Een mooi shot vanuit de luchtballon, een foodpic of leuke selfie, het geeft de review nóg meer betekenis.

PAKKET AANVRAGEN

Automatisch uitnodiging versturen Ideaal voor webshops

Verstuur jouw klanten automatisch een uitnodiging met het verzoek om jouw bedrijf/dienstverlening te beoordelen.

 Onbeperkt automatisch uitnodiging versturen

30 dagen bedenktijd Niet goed Geld terug!

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je toch onverhoopt ontevreden zijn, dan krijg je binnen de 1e 30 dagen gewoon je geld terug.

 30 dagen uitproberen
 Niet goed, geld terug!

PAKKET AANVRAGEN