stroomvandezon.nl


 • Geverifieerd bedrijf

 • Review Pilot gedragsregels
 • Betrouwbaar zaken doen
 • Reviews door echte klanten.
 • Mogelijkheid tot versturen van klacht

StroomVanDeZon werkt in jouw voordeel

Je online solar partner die het net even anders doet. Simpeler en veiliger in deze coronatijd.
Met een hoop slimme technieken én de beste persoonlijke service helpen wij jou om het beste systeem te kiezen.

 

 • Offerte en schouw op afstand dankzij slimme software
 • Een interactieve offerte die indien gewenst online besproken kan worden
 • Laagste prijsgarantie
 • Unieke KWh garantie (voor Autarco zonnestroomsystemen)
 • Parallelle(SolarEdge met optimizers)  of seriële systemen (Autarco met kWh-garantie) afhankelijk van uw situatie
 • De beste merken: Autarco, SolarEdge, AEG, Panasonic, LG
 • Uitgebreide garanties
 • Wilt u toch advies aan huis? Dat doen wij graag in overleg met inachtneming RIVM richtlijnen

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.5

116 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

Jitze Bakker

21-03-2023

Alles zoals afgesproken al enige maanden geleden met installatie en datum. Goede mensen. Betrokken en kennis van zaken. En echte doorzetters om het te doen zoals de klant het verwacht.

9.5
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Nico ten Wolde

14-03-2023

Betrouwbaar en vriendelijk, nette en eerlijke deskundige medewerkers, zowel op kantoor ( ons contactpersoon Gino) als de buitendienst medewerkers. Luisteren heel goed naar de wensen van de klant en denken mee in oplossingen en hoe je het meeste rendement kan halen uit het aangeboden systeem en de juiste plaatsing op je dak, en nog mooi en Vanaf begin tot plaatsing en na zorg helemaal Top! Echt een Betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen.

10.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Arthur Bloch

08-03-2023

Ben blij met het geplaatste zonnepanelen systeem. Het is door fijne vakmensen uitgevoerd op een zeer nette manier. Ik kan ze van harte aanbevelen! Familie A. Bloch

9.5
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Rik

10-02-2023

Een bijzonder goede ervaring met Stroom van de Zon. Zowel het hele voortraject zoals de offerte en de keuze voor welk systeem en hoeveel panelen te kiezen, tot de installatie en oplevering. Vriendelijke monteur en elektricien die ook nog eens hard doorwerkte om alles op tijd af te krijgen. En daarna ook nog alles netjes opruimden!

10.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Fam. Alfrink

13-01-2023

Zeer volledige, zorgzame en vriendelijke service, van A tot Z. Stroomvandezon is betrouwbaar en aan te raden. Dank nogmaals aan het team. Fam. Alfrink

9.3
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Peter

09-01-2023

Uitstekend voorgelicht en geadviseerd over een aanvulling van mijn zonnepanelen, het plaatsen van 'een laadpaal' en de aanpassing van de meterkast voor 3-fasen (essentieel voor het snelladen). Heldere, overzichtelijke offerte en snel en vakkundig uitgevoerd. Zelfs Liander gaf een compliment voor de aanpassing van de meterkast.

9.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Roald Osinga

23-12-2022

Leverproblemen van de omvormers reken ik ze niet aan. Uiteindelijk is het gelukt. Daar waar ik het kan zien en beoordelen moet ik zeggen dat deze vriendelijke vakmensen in ieder geval netjes gewerkt hebben. Ben helemaal tevreden.

10.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Roy Jeurissen

17-12-2022

Allereerst is het goed om te weten dat ik zelden tot nooit een review schrijf. Dat ik dit toch doe is volledig te danken aan Stroomvandezon. Eerlijkheidshalve dien ik te vermelden dat niet alles in een keer goed is verlopen. Er zijn een aantal hobbels geweest. Zo was er per abuis een verkeerde omvormer besteld en heeft het aanpassen van de meterkast wat voeten in de aarde gehad. De werkzaamheden aan de meterkast zijn later dan gepland uitgevoerd. Daarnaast zijn de werkzaamheden in twee fasen uitgevoerd. Dit had achteraf gezien best wel in 1 keer kunnen gebeuren. Dit alles betekende dat het systeem later operationeel was en dat ik vaker aanwezig heb moeten zijn dan dat mij lief was. Desalniettemin heeft Stroomvandezon van mij een zeer tevreden klant gemaakt. Zij hebben namelijk: · Duidelijk en transparant gecommuniceerd over hetgeen wat niet helemaal goed ging. · Zich voor 110% ingezet om tot een goede oplossing te komen. · Monteur die professioneel, behulpzaam en zeer vriendelijk zijn. · Snelle reactietermijnen op mails/berichten (dat is erg prettig). · Goed advies gegeven over het aantal panelen en het legplan. · gewoon kwalitatief goed werk geleverd. Als laatste vind ik het knap dat ze buiten de gebaande paden en standaardprocessen ons maatwerk hebben kunnen leveren. Zeker in een wereld waar de meeste bedrijven moeite hebben om te presteren buiten hun standaard processen.

9.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Van Helvert

09-12-2022

De zonnepanelen zijn zojuist geplaatst. De mannen hebben uitstekend en netjes gewerkt. Nu nog hopen op een goede opbrengst. Mannen bedankt!!!

9.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Jan & Edith Meeuwessen

26-11-2022

Een betrokken, snelle en efficiënte communicatie met dit bedrijf. De zonnepanelen zijn snel geplaatst op de dag zelf, zelfs 2 maanden eerder dan initieel afgesproken. De elektricien heeft ook een nieuwe groep en de nieuwe kookplaat geïnstalleerd. Er werd bij het schouwen op locatie gezegd dat onze klikdakpannen wel eens voor wat breuk konden zorgen bij het plaatsen van de panelen, maar er is er geen één gebroken. De extra panelen en het meerwerk wat tijdens het schouwen was besproken, was helaas niet goed doorgegeven en niet meer aangepast in de offerte, doordat we ineens snel aan de beurt waren zorgde dat even voor wat onduidelijkheid tijdens de plaatsing, dit werd netjes en vakkundig opgelost. Het geleverde werk ziet er strak uit, netjes opgeruimd na afronding, de installatie werkt als een zonnetje, wij zijn blij dat we nu stroom van de zon hebben, door StroomVanDeZon !

9.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs

Platinastraat,11
8211AR Lelystad
Flevoland Nederland

0320-809944

Paul Borrias

StroomVanDeZon

KVK: 32138826

BTW nr:op te vragen

Branche : Zakelijke dienstverlening