stroomvandezon.nl


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

StroomVanDeZon werkt in jouw voordeel

Je online solar partner die het net even anders doet. Simpeler en veiliger in deze coronatijd.
Met een hoop slimme technieken én de beste persoonlijke service helpen wij jou om het beste systeem te kiezen.

 

  • Offerte en schouw op afstand dankzij slimme software
  • Een interactieve offerte die indien gewenst online besproken kan worden
  • Laagste prijsgarantie
  • Unieke KWh garantie (voor Autarco zonnestroomsystemen)
  • Parallelle(SolarEdge met optimizers)  of seriële systemen (Autarco met kWh-garantie) afhankelijk van uw situatie
  • De beste merken: Autarco, SolarEdge, AEG, Panasonic, LG
  • Uitgebreide garanties
  • Wilt u toch advies aan huis? Dat doen wij graag in overleg met inachtneming RIVM richtlijnen

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.3

34 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

VdMeulen

18-09-2021

Sterren spreken voor zich

9.5
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Wim Sondaar

23-08-2021

Online offerte aangevraagd voor 2 merken panelen en 2 systemen. Paul Borias heeft een mooie duidelijke interactieve website waar je met 1 klik de verschillen tussen prijs en opbrengst meteen ziet. 1 aanspreekpunt dus korte communicatielijn, snelle montage van de panelen na goedkeuring offerte lagen deze na 3 dagen op het dak. Nu 5 maanden geleden en tevreden over communicatie, installatie en de verwachte opbrengst.

8.5
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Marco Lobée

02-07-2021

Na het opvragen en bestuderen van acht offertes van verschillende bedrijven, heeft 'Stroom van de Zon' op 18 juni 2021 negen zonnepanelen geïnstalleerd op het platte dak van onze woning. Gedurende het gehele proces zeer prettig contact gehad met Paul Borrias. Zijn duidelijke verhaal, scherpe offerte en het feit dat het een lokaal bedrijf betreft waren doorslaggevend bij het bepalen van onze keuze. De installateurs hebben alles vlot en vakkundig geïnstalleerd met oog voor detail voor een zo onzichtbaar mogelijke installatie van leidingen. Wij zijn erg tevreden en klaar voor veel 'Stroom van de zon'.

10.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Remon

30-06-2021

Er zijn zoveel aanbieders , maar voor een persoonlijk advies, goede uitleg en goede prijsverhouding moet je bij stroom van de zon zijn. Paul komt bij je thuis wanneer het de klant uitkomt voor een persoonlijk gesprek.

8.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Hans van Esschoten

21-05-2021

Een aantal offertes aangevraagd en gekozen voor Stroomvandezon. Het advies was helder en kundig zowel bij het huisbezoek als de informatie op internet. Binnen een week na opdracht werd de installatie al geplaatst. De monteurs hadden alles vakkundig geïnstalleerd. Prettig in de omgang en werkte netjes. Prima werk geleverd. Zonnepanelen werken perfect.

9.3
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Robert Nagtzaan

30-03-2021

Stroom van de zon doet wat het belooft. Eigenaar Paul Borrias denkt mee in concrete oplossingen en levert maatwerk constructies. Gaaf is dat je alvast een foto van jouw woning krijgt waar de panelen opliggen. Zo heb je alvast een idee. Levering van de panelen lukt vaak al binnen een paar weken. Het Autarco systeem zorgt voor een compleet overzicht van het aantal opgewekt kWh in 1 oogopslag. De unieke leveringsgarantie maakt het aanbod compleet.

9.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Leo Praag

27-03-2021

Na een online offerte te hebben aangevraagd. Hebben we deze in een persoonlijk gesprek op details besproken. In klare taal is de offerte toegelicht en worden de vragen beantwoord. Het duurde 7 kalenderdagen na het accepteren van de offerte en het plaatsen van de panelen. Lekker snel. De installatie van de panelen en de omvormer is keurig verlopen binnen een dagdeel. Het gegarandeerde kWh-opbrengst certificaat is uniek. Ben uiterst tevreden.

9.5
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

J de Groot

27-03-2021

Zeer vlot en keurig geregeld en gemonteerd

9.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

willem Smit

18-02-2021

Goede voorlichting; goede service en zeer klantvriendelijk. Omdat de panelen op een bitumen dakbedekking geïnstalleerd moesten worden moest een installateur gevonden worden die dit wilde en in staat was dit uit te voeren. Prima vaklui die op een snelle wijze de installatie uitgevoerd hebben. De handleiding voor teruggave BTW is zeer duidelijk. Een goede ervaring en een zeer prettige samenwerking. Goede service. Een aanrader!!!!

10.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Fred

08-02-2021

De installatie van onze panelen en de montage daarvan werd in goed overleg uitgevoerd. Tot op heden werkt het systeem zonder klachten naar behoren. Met onze wensen met betrekking plaats en montage van alle componenten werd rekening gehouden.

9.5
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs

Agorabaan,15
8224JS Lelystad
Flevoland Nederland

0320-809944

Paul Borrias

StroomVanDeZon

KVK: 32138826

BTW nr:op te vragen

Branche : Zakelijke dienstverlening