stroomvandezon.nl


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

StroomVanDeZon werkt in jouw voordeel

Je online solar partner die het net even anders doet. Simpeler en veiliger in deze coronatijd.
Met een hoop slimme technieken én de beste persoonlijke service helpen wij jou om het beste systeem te kiezen.

 

  • Offerte en schouw op afstand dankzij slimme software
  • Een interactieve offerte die indien gewenst online besproken kan worden
  • Laagste prijsgarantie
  • Unieke KWh garantie (voor Autarco zonnestroomsystemen)
  • Parallelle(SolarEdge met optimizers)  of seriële systemen (Autarco met kWh-garantie) afhankelijk van uw situatie
  • De beste merken: Autarco, SolarEdge, AEG, Panasonic, LG
  • Uitgebreide garanties
  • Wilt u toch advies aan huis? Dat doen wij graag in overleg met inachtneming RIVM richtlijnen

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.4

78 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

Maria Paspalas

10-05-2022

Dit bedrijf werd ons sterk aangeraden door onze buren en we hebben geen spijt dat we hun advies hebben opgevolgd. Wij houden van werken "met korte lijnen" en dat was het inderdaad. Heel prettige, gezellige mensen die vlot en goed werken. We zijn ook blij dat dit bedrijf een soort panelen plaatst rondom elk zonnepaneel zodat ze minder wind vangen. Wij wonen n.l. bij de kust van het Markermeer en daar kan het behoorlijk stormen. Dan geeft deze methode wel een veilig gevoel. Zoek dus niet verder, wij kunnen u dit bedrijf van harte aanbevelen!

10.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Wim Wiss

10-05-2022

Wij waren al langer aan het rondkijken voor zonnepanelen, maar werden altijd afgeschrikt door de vele cowboy-verhalen over malafide leveranciers/installateurs e.d. Naar aanleiding van een artikel in de Flevopost over Stroom van de Zon deze keer de sprong gewaagd en dat tot volle tevredenheid. Het traject van offerte uitbrengen, schouwen van het huis tot en met installeren van de panelen duurde alles bij elkaar een week of vijf. Het contact met het bedrijf verliep vlot en aangenaam, de schouw van de woning was grondig en uitermate terzake kundig en de installatie verliep - ondanks ziekte van de oorspronkelijk ingeplande derde monteur - soepel, professioneel en aangenaam. Ook de adviezen betreffende administratieve voorbereiding/afhandeling en BTW-teruggaaf zijn een voorbeeld van klantvriendelijkheid. Deze mensen weten waar ze het over hebben, zijn uiterst professioneel en daarnaast bijzonder prettig in de omgang. Top team! En dat voor een prijs, die ons alleszins mee is gevallen.

10.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

martin streng

27-04-2022

Handig, snel, netjes en nog gezellig ook! Complimenten!

9.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Charles H

24-04-2022

Na de aanvraag zeer snel de offerte ontvangen. Hierop volgend een advies gesprek gehad waarna enige veranderingen werden doorgevoerd. Vanwege de persoonlijke benadering door StroomVanDeZon gekozen voor deze partij, terwijl ik al in het traject zat bij Vereniging Eigen Huis. De installatie ging perfect, deze mannen begrijpen hoe je met klanten omgaat, zeer flexibel en altijd voor de beste oplossing kiezen, ook als dit meer tijd kost. Bij mij was 1 paneel krom, dit werd op dezelfde dag vervangen. Paul, Roel en Mickel bedankt voor de goede zorg.

9.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

A. van Binsbergen

22-04-2022

Professioneel bedrijf. Luistert goed naar de wensen van de cliënt. Handelen er ook naar. Proces van aanmelden, schouwen van het dak en leggen is een vlot proces.

8.5
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

D.J. Bovenmarsch

22-04-2022

Deskundige voorlichting en begeleiding. Vakkundige en nette afwerking. Nazorg bij aanvraag BTW-teruggave. Zeer tevreden over de service.

9.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Hans van Barneveld

13-04-2022

De zonnepanelen zijn naar volle tevredenheid geïnstalleerd. Tijdens de installatie waren de weergoden de werknemers niet gunstig gezind, maar de mannen gingen stug door. Echte kanjers. Alles werkt naar volle tevredenheid.

9.3
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Derk te Winkel

11-04-2022

Het contact ging gemakkelijk, de installatietijd was kort en de installatie zelf ging voorspoedig. Niets op aan te merken.

9.3
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Mia van Wenkop

05-04-2022

Met de laagste prijs garantie en KWH garantie voelden we ons al comfortabel en dit werd versterkt tijden het proces. Er wordt goed meegedacht tijdens offerte en installatie. Ook fijn dat er van tevoren een bezoek word gebracht om een en ander voor te bespreken en de mogelijkheden te bekijken voor bekabeling en omvormer plaatsing. Ook een pre dat er met Nederlandse merken gewerkt word, mbt garantie. Keurig en netjes gewerkt! En aftersales mbt BTW teruggaaf word ook door hun gedaan, goed geregeld We geven onze vrienden advies om hier hun zonnepanelen te nemen.

10.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Tom Hobo

02-04-2022

In Januari zijn onze zonnepanelen na een keurig verlopen offerte traject bij ons op het dak gelegd en aangesloten. Prima service en alles netjes afgewerkt. Er wordt goed meegedacht om een nette afwerking te maken. De panelen voldoen prima. Met inmiddels een geweldige opbrengst na de zeer zonnige maand Maart. Ook de belasting teruggaaf loopt prima al moet die uiteraard nog binnen komen maar dat zit in het proces.

9.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs

Platinastraat,11
8211AR Lelystad
Flevoland Nederland

0320-809944

Paul Borrias

StroomVanDeZon

KVK: 32138826

BTW nr:op te vragen

Branche : Zakelijke dienstverlening