printyourmoment.nl


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

Print Your Moment is specialist in unieke wanddecoratie. Upload je eigen foto of maak een keuze uit ons grote aanbod hoge resolutie foto's, schaalbare patronen, creatieve illustraties of beroemde schilderijen. Alle soort afbeeldingen zijn te printen op een materiaal en formaat naar keuze, zo ben je altijd uniek!

Je wilt toch niet dat je dezelfde print aan de muur hebt hangen als de buurman?

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.4

276 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

Désirée Olfers

01-12-2021

Mijn man en ik zijn heel tevreden. Het resultaat is nog mooier dan verwacht. Had een paar vragen over het product en we zijn heel netjes te woord gestaan. Waren ze niet bereikbaar dan werd ik op korte termijn terug gebeld. Chapeau. Deze foto heeft voor ons erg veel waarde. SUPER SUPER BLIJ MEE!! DANK!!!

9.5
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Anne

29-11-2021

Ik ben erg fijn geholpen via de chat, de telefoon en de mail en ben zeer tevreden met het eindresultaat

9.8
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

A. Lusseveld

24-11-2021

Erg blij met het resultaat. Het is lastig om een product als dit bestellen, zonder een voorbeeld te zien in het echt. Het blijft spannend van hoe het uitpakt. Ik had namelijk een iets andere kleur verwacht, maar het is wel weer veel duidelijk/scherper dan ik had verwacht.

9.3
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Ellis

23-11-2021

Superblij met de zelfklevende behangcirkel! Ook het opplakken van de 140 cm grote cirkel was goed te doen. Dit maakt onze kamer helemaal af!

8.5
Reactie bedrijf:

Wat ziet dat er gaaf uit.. De behangcirkel knalt er uit qua kleuren!

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Familie v

22-11-2021

We vinden haar super mooi! Alleen vinden we het wel heel jammer dat deze gevouwen wordt verstuurd, waardoor de vouwen nog steeds in het wandkleed zitten als ze hangt. Oprollen was beter geweest denken wij.

6.8
Reactie bedrijf:

Bedankt voor de feedback, de wandkleden moeten inderdaad opgerold worden. Echter krijg je vouwen er eenvoudig uit door het wandkleed aan de achterkant met stoom te strijken, de vouwen zijn dan zo weg :)

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Sanne de Jong

22-11-2021

Het canvas is erg mooi geworden. Verschillende maten te kiezen. En wat erg fijn is; gespiegelde optie. Verzenden wel wat prijzig (10,-)

9.5
Reactie bedrijf:

Goed om te horen dat de print naar wens is. Wist je dat we boven de €100 geen verzendkosten berekenen?

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Esther

21-11-2021

Prachtige warme, diepe kleuren Een echte eyecatcher boven onze bank!

10.0
Reactie bedrijf:

Heerlijk herfstsfeertje zo! En van de winter kan je zo naar een nieuw winters wandkleed wisselen :)

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Lyda

20-11-2021

Mooi stevig doek en zeer mooie kleuren. Echt een aanrader. Het ophangsysteem is mooi robuust. Het doek was met zorg ingepakt en netjes afgeleverd. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

10.0
Reactie bedrijf:

Fijn om te horen. Het gekozen beeld uit de beeldbank past perfect bij het product wandkleed!

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

M Landheer

20-11-2021

Mooi doek. Met een prachtige plaat.

8.8
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Robert

16-11-2021

Heel mooi en een goede levering Goed verpakt en op te hangen De service is uitstekend en de prijs is goed Via de chat op de site zijn eventuele klachten direct opgelost Twee wandkleden besteld van 150cm bij 200cm Geweldig mooi en de sfeervol

10.0
Reactie bedrijf:

Prachtig! Hoe groter het wandkleed, hoe indrukwekkender de uiting :)

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs

Van Oortstraat,36
8044RJ Zwolle
Overijssel Nederland

038-3380662

Marco Westerhof

Print Your Moment

KVK: 57135738

BTW nr:NL001593583B52

Branche : Webwinkel