printyourmoment.nl


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

Print Your Moment is specialist in unieke wanddecoratie. Upload je eigen foto of maak een keuze uit ons grote aanbod hoge resolutie foto's, schaalbare patronen, creatieve illustraties of beroemde schilderijen. Alle soort afbeeldingen zijn te printen op een materiaal en formaat naar keuze, zo ben je altijd uniek!

Je wilt toch niet dat je dezelfde print aan de muur hebt hangen als de buurman?

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.4

391 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

Roy

23-01-2023

Goede kwaliteit, fijne website.

9.3
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Els Parzinski

18-01-2023

Heel blij zijn we met dit aparte wandkleed. De keuze voor deze Jan Steen was spannend, vooral vanwege het grote formaat, maar uiteindelijk prachtig geworden.

10.0
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Joris Van 't Wout

14-01-2023

Heel tevreden met ons wandkleed! Mooie kwaliteit en gemakkelijk te monteren.

10.0
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Suzanne

08-01-2023

Het product is prima en de service uitstekend!

9.0
Reactie bedrijf:

Daar doen we het voor :)

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Chantal bor

07-01-2023

Mooie fotoprint met goede bijbehorende ophangsysteem

10.0
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Arend Jan Poelarends

06-01-2023

Snel geleverd. Goede kwaliteit. Mooi ophang systeem. Helemaal blij mee. Het doek was echter 145cm breed (ipv 150cm, zoals stond aangegeven), dit kan met het stikken de randen te maken hebben? Wij zijn er helemaal blij mee en het geeft prachtig sfeer aan onze woonkamer!

10.0
Reactie bedrijf:

Die hangt er erg mooi bij! Het wandkleed hoort wel exact op maat te zijn. Mocht je dit toch als vervelend ervaren neem dan even contact met ons op.

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

W.F.K.Poulie

05-01-2023

Prachtige foto op aluminium, snel geleverd en prima verpakt, wij hebben In Costa Rica veel Toekans gezien vandaar deze Toekan op de muur van onze vakantie woning, nu kunnen we regelmatig genieten , het is zeker het geld waard.

9.8
Reactie bedrijf:

Fijn om te horen dat je a.d.h.v. de print heerlijk kan nagenieten.

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Robert van den Dungen

21-12-2022

Wij wilden een schilderij boven ons bed vervangen en konden het niet eens worden over de keuze. Toen we deze foto tegenkwamen waren we het snel eens en hebben daar geen spijt van hij is erg mooi.

8.5
Reactie bedrijf:

Goed om te horen dat jullie de perfecte afbeelding voor jullie hebben gevonden in onze beeldbank, geniet ervan!

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Jacqueline

20-12-2022

Wij zijn heel blij met ons Puttertje. Staat prachtig.

9.0
Reactie bedrijf:

Heel gaaf! Mooie afbeelding voor het product wandkleed!

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

RL

17-12-2022

Fijn dat je zelf een foto kan uploaden en alle maten kan kiezen.

9.3
Reactie bedrijf:

Dat ziet er heel gaaf uit. Fijn dat ons maatwerk in de smaak valt voor jouw toepassing!

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs

Van Oortstraat,36
8044RJ Zwolle
Overijssel Nederland

038-3380662

Marco Westerhof

Print Your Moment

KVK: 57135738

BTW nr:NL001593583B52

Branche : Webwinkel