printyourmoment.nl


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

Print Your Moment is specialist in unieke wanddecoratie. Upload je eigen foto of maak een keuze uit ons grote aanbod hoge resolutie foto's, schaalbare patronen, creatieve illustraties of beroemde schilderijen. Alle soort afbeeldingen zijn te printen op een materiaal en formaat naar keuze, zo ben je altijd uniek!

Je wilt toch niet dat je dezelfde print aan de muur hebt hangen als de buurman?

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.4

365 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

Raoul Van oosterwijck

27-09-2022

Mooi product, kleuren helaas te donker afgedrukt

7.0
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Marjolijne

25-09-2022

Na het verwijderen van de gaskachel een nieuwe invulling. Het schitterend mooie wandkleed samen met een elektrisch kacheltje.

10.0
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Wigger

05-09-2022

Goede service. Ik had het verkeerde huisnummer ingevuld, dit hebben ze vlot gecorrigeerd. Hierna werd ik gebeld om te controleren of ik het had ontvangen. De kwaliteit vond ik niet heel goed maar dat komt blijkbaar door het bewerkingsfilter op mijn telefoon.

8.5
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Judith

04-09-2022

Onze spatwand kwam eerder binnen dan verwacht, snelle levering. We hebben hem pas net, maar tot op heden tevreden over de print.

8.8
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Niekus

28-08-2022

Fantastisch educatief naadloos behang van de wereld met allerlei dieren. Prachtig geprint en eenvoudig te monteren. Onze dochter is er heel erg blij mee!

10.0
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

A T de Klein

10-08-2022

Hele goede kwaliteit en service!! Super!!

10.0
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

M.Lenes

06-08-2022

Heel goed geholpen. De kwaliteit van de eerste collage was niet goed. Dit hebben ze aangeven. Hierdoor kon ik een betere collage sturen en die is toen in productie gegaan. Netjes binnen gekregen en helemaal naar het zin.

10.0
Reactie bedrijf:

De collages hangen er mooi bij. Fijn dat de kwaliteit van de foto's beter aangeleverd kon worden, hogere input zorgt voor een mooiere printkwaliteit :)

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Dennis Weeda

01-08-2022

Goede kwaliteit wandkleed alleen deze zat onnodig gevouwen in de doos. Kreukels blijven er in zitten.

8.3
Reactie bedrijf:

Ziet er mooi uit. De vouwen kan je eruit krijgen door de achterkant van het wandkleed met veel stroom te strijken.

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Rob van der Meer

30-07-2022

Gister hebben wij de bestelling ontvangen en gelijk op zijn plek gehangen. We zijn er super blij mee. Het is een mooie aanwinst voor onder onze veranda.

10.0
Reactie bedrijf:

Dat is heerlijk genieten zo onder de veranda!

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Han Versloot

26-07-2022

Kwaliteit wanddoek is heel goed. Zelf foto aangeleverd en deze is mooi en scherp afgedrukt. Ophangen was eenvoudig met de bijgeleverde materialen. Goed produkt.

9.3
Reactie bedrijf:

Mooie foto, goed product = ultieme wanddecoratie :)

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs

Van Oortstraat,36
8044RJ Zwolle
Overijssel Nederland

038-3380662

Marco Westerhof

Print Your Moment

KVK: 57135738

BTW nr:NL001593583B52

Branche : Webwinkel