printyourmoment.nl


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

Print Your Moment is specialist in unieke wanddecoratie. Upload je eigen foto of maak een keuze uit ons grote aanbod hoge resolutie foto's, schaalbare patronen, creatieve illustraties of beroemde schilderijen. Alle soort afbeeldingen zijn te printen op een materiaal en formaat naar keuze, zo ben je altijd uniek!

Je wilt toch niet dat je dezelfde print aan de muur hebt hangen als de buurman?

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.4

461 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

Sandra

16-04-2024

Best aan de prijs,maar erg mooi. Erg snelle levering. Ben erg blij met het resultaat.

9.0
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Cindy

12-04-2024

Goede prijs kwaliteit verhouding. Blij mee

8.5
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

BSR Aalten

08-04-2024

Bedankt voor de goede service en de canvassen zien er echt top uit!

8.8
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Martine

07-04-2024

Wauw wat een service. Een mailtje naar de klantenservice met de vraag of ze de afbeelding die ik graag zou willen hebben van deze kunstenaar (ik had deze afbeelding voor een veelvoud in prijs bij een andere aanbieder gezien) wordt de andere dag al beantwoord met ” ja hoor we hebben toestemming gekregen om de door jou gevraagde afbeelding af te drukken. Geweldig! Wat ben ik hier blij mee. Prachtige kwaliteit ook!

10.0
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Robin Staalman

07-04-2024

Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken achterwand van Printyourmoment. Bestellen ging makkelijk met snel contact over de precieze positie van de gaten. Snel geleverd en een goede prijs.

8.0
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Jacoline

07-04-2024

Zeer tevreden, mooie kwaliteit en ook snelle levering. Met na zending van het ophang systeem ,top.

9.0
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Ineke Quak

05-04-2024

Ziet er mooi uit tevreden mee

9.5
Reactie bedrijf:

Mooi geworden! Veel plezier van de print!

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Lies

24-03-2024

Superblij met het mooie wandkleed van katoen! Snelle levering en de print is prachtig, de kleuren zijn precies zoals het op de website staat in de afbeelding. Bij vragen krijg je direct antwoord, een aanrader om bij printyourmoment te bestellen!! Bedankt Lies & Raymond

7.8
Reactie bedrijf:

Bedankt voor deze fijne reactie. Het wandkleed past erg mooi in het interieur, geniet ervan!

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Beek

24-03-2024

Fantastisch. Snel geleverd en prachtige kwaliteit. Het frame is makkelijk te monteren en het doek gaat er nog makkelijk in.

10.0
Reactie bedrijf:

Heel mooi! En als je uitgekeken bent op de print, dan kan je de print zeer eenvoudig wisselen :)

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Trudie

23-03-2024

Prachtig deze print op doek. wat eigenlijk een simpel kiekje was is nu een heel verhaal geworden.

9.8
Reactie bedrijf:

Fijn om te horen, mooi moment!

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs

Van Oortstraat,36
8044RJ Zwolle
Overijssel Nederland

038-3380662

Marco Westerhof

Print Your Moment

KVK: 57135738

BTW nr:NL001593583B52

Branche : Webwinkel