printyourmoment.nl


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

Print Your Moment is specialist in unieke wanddecoratie. Upload je eigen foto of maak een keuze uit ons grote aanbod hoge resolutie foto's, schaalbare patronen, creatieve illustraties of beroemde schilderijen. Alle soort afbeeldingen zijn te printen op een materiaal en formaat naar keuze, zo ben je altijd uniek!

Je wilt toch niet dat je dezelfde print aan de muur hebt hangen als de buurman?

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.4

342 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

H. Belser

11-05-2022

Ben heel tevreden en verrast hoe mooie de foto,s zijn die ik besteld heb en snel binnen heb gekregen. Hierbij stuur ik een foto van de 3 die ik besteld heb.

10.0
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Liz Spee

03-05-2022

Snelle en correcte reactie, nette afhandeling. Mooi product geleverd van onze eigen foto, gemaakt in Castello del Valentino in Turijn. Waardevolle toevoeging in onze woonkamer.

8.5
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Beau

25-04-2022

Prachtig geworden

10.0
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Paul

23-04-2022

Mooi artikel en is zo als vermeld en de service is top.

8.5
Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Hilde Vervaet

14-04-2022

Zeer toegankelijk via chat om meer info te ontvangen en twijfels weg te nemen. (zelfs op een zondag!). Prachtig resultaat!

9.5
Reactie bedrijf:

In 1 woord WOW! Prachtige wandkleed :) Veel plezier ervan

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Ferdi Hermeling

12-04-2022

In 1 woord TOP. We zijn echt erg super tevreden met het resultaat. En de Service fantastisch. telefonisch van te voren contact gehad over verschil tussen 2 platen. kundig advies en overgegaan tot bestellen. tijdens proces duidelijke adviezen en contact over maten ed. bij levering kwamen we er achter dat er een foutje gemaakt was. zonder problemen complete nieuwe order gemaakt voor ons. en deze ook nog eens kunnen aanpassen ivm maat die ik te krab had gemeten. ook levering (2x) ging zonder problemen, track en trace word geleverd. Marco we komen zeker terug voor toekomstige projecten.

10.0
Reactie bedrijf:

WOW! Wat een fijne review en een prachtig eindresultaat. Veel plezier van je kleurrijke spatwand!

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

M

10-04-2022

Heel mooi resultaat van de bestelde wandcirkels aluminium wit. Wij zijn zeer tevreden en vooraf gestelde vragen werden snel beantwoord. We genieten nu van onze zelf gemaakte foto's. Ook de verzending was prima en snel. Dank.

8.8
Reactie bedrijf:

Rond is hip :)

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Sandra

04-04-2022

Super! Snel geleverd, uitstekende service en kwaliteit.

9.8
Reactie bedrijf:

Heerlijk Hollands plaatje!

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Bob

04-04-2022

Mooie heldere kleuren

8.3
Reactie bedrijf:

Die hangt er mooi strak bij!

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Hetty

03-04-2022

Een mooi wandkleed, waar ik blij mee ben. De schroeven zaten er niet bij maar het ophangsysteem is perfect zo.

7.8
Reactie bedrijf:

Mooi! Tip; de kreukels kan je er ook uit strijken..

Kwaliteit
Service
Klantvriendelijk
Prijs

Van Oortstraat,36
8044RJ Zwolle
Overijssel Nederland

038-3380662

Marco Westerhof

Print Your Moment

KVK: 57135738

BTW nr:NL001593583B52

Branche : Webwinkel