www.lagant.nl


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

Een succesvolle organisatie heeft trouwe klanten en daadkrachtige medewerkers. Medewerkers die de verwachting van een klant continu overtreffen. Ben jij klaar om dat te bereiken? Lagant helpt je te veranderen door strategie en uitvoering te verbinden. En helpt zo om jouw ambities te realiseren.

Bezoek deze site

Beoordelingen

8.9

176 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

Rose

15-07-2024

Onlangs heb ik de Prince2 foundation & practioner training gevolgd bij Lagant. De hoeveelheid theorie was in het begin wat overweldigend, maar de trainer wist het behapbaar te houden door op de belangrijkste aspecten in te zoomen en praktijkvoorbeelden te geven. Ik heb beide certificeren daarmee in 1x behaald. Daarnaast heeft hij ons achteraf nog geholpen met het toepasbaar maken van de theorie in de praktijk binnen mijn team en organisatie, heel fijn!

9.0
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Catherina

11-07-2024

Wat een geweldig leuke training op deze manier. in alle rust in de diepte met een zeer uitgebreide oefenomgeving die helemaal op maat is in te stellen op het oefenen van vragen en het voorbereiden op het examen. Makkelijk bereikbaar. Reuze aanrader.

10.0
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Melinda Irokromo

25-06-2024

De sessies van heel erg interactief en er was ruimte op praktijk probleem situaties te bespreken.

8.8
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Eline

18-06-2024

De trainers bij Lagant zijn professioneel en brengen met enthousiasme en persoonlijke aandacht (ook tijdens groepen) de soms droge materie van studie-onderdelen goed over, op een manier dat het blijft hangen. De leerstof zelf (buiten de schuld van Lagant, maar zij moeten er wel mee werken) is soms niet helemaal up to date.

9.5
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Arja

18-06-2024

Veel theorie, maar er is geprobeerd 1 lijn in te brengen. Meer praktijk is fijn, maar begrijpelijk dat hier in de foundation minder tijd voor is.

8.0
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

E.

18-06-2024

Ik ben erg te spreken over de training. Goede interactie tijdens de sessies met leuke energizer(s). Theorie en modellen worden behandeld middels casussen.

8.5
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Bas

18-06-2024

Goede inhoudelijke training. Fijne deskundige trainer.

8.5
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Steven Kroon

18-06-2024

Interessante training en op een leuke manier gegeven. Wellicht zou het wel goed zijn om af en toe iets meer op de structuur terug te grijpen: We bespreken nu dit model, dat hoort in dit onderwerp en in deze fase van de training.

8.8
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Romy Vissers

18-06-2024

De energizers waren leuk tussendoor. Heel interactief wat je aandacht erbij houdt. Soms wat verwarrend doordat het door elkaar loopt of met een omweg wordt uitgelegd. Misschien een andere casus gebruiken om de theorie beter te kunnen toepassen.

8.0
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Isabeau

18-06-2024

Theorie mag meer gecombineerd worden met praktijkvoorbeelden

7.5
Training
Prijs
Trainer
Service

Stationsplein,26
3818LE Amersfoort
Utrecht Nederland

+31 (0)41 322 4106

Heidie van der Putten

Lagant Management Consultants

KVK: 51684365

BTW nr:NL850126678B01

Branche : Training opleiding