www.lagant.nl


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

Een succesvolle organisatie heeft trouwe klanten en daadkrachtige medewerkers. Medewerkers die de verwachting van een klant continu overtreffen. Ben jij klaar om dat te bereiken? Lagant helpt je te veranderen door strategie en uitvoering te verbinden. En helpt zo om jouw ambities te realiseren.

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.0

158 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

H

26-05-2024

Was top. Goede trainer, leuke manier van lesgeven, kennis van zaken.

8.8
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Richard

16-05-2024

veel geleerd

7.3
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Mark de Jong

16-05-2024

De training was fijn. Het is soms lastig om alles volledig voorbereid te hebben, dus soms is er wat weinig theorie tijdens de lesdagen, maar in plaats daarvan zijn er goede praktijk oefeningen tijdens de training.

9.0
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Bibi

16-05-2024

Fijne voorbereiding voor het aankomende examen

7.3
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Anna Veltkamp

07-05-2024

Ik heb de training MSP gevolgd van Lagant, met Martin Carol als trainer. Martin staat volledig boven de stof en weet bij ieder principe wel een mooie anekdote uit de praktijk te vertellen. Hoewel de lesstof zelf nog wat droog kan zijn, weet Martin dit knap te verlevendigen!

7.5
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Simone

30-04-2024

De trainer maakte de droge stof levendig met voorbeelden. Hij zorgde voor overzicht. Prijs kan ik niet beoordelen. Service: we kregen de verkeerde oefenstof en de app werkt niet op mijn telefoon.

6.5
Reactie bedrijf:

Hallo Simone, Onze excuses voor de onjuiste oefenstof, inmiddels heb je al flink geoefend in de leeromgeving. Veel succes met het examen! Groeten Heidie

Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

pako de lange

29-04-2024

Leuke trainer die de droge stof op een goede manier met voorbeelden weet over te brengen. Ik scoor de service wat minder, omdat het mis is gegaan met de leeromgeving (we kregen toegang tot een oude omgeving)

6.8
Reactie bedrijf:

Hallo Pako, Er was inderdaad iets mis gegaan waardoor je toegang tot de onjuiste leeromgeving hebt gekregen. Dit is inmiddels rechtgezet en ik zie dat je al veel in de leeromgeving hebt geoefend. Ik wens je alvast veel succes met het examen! Groeten Heidie

Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Paddy

29-04-2024

Goede training met een kundige trainer.

8.8
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Lívia

26-04-2024

Deed mee aan een tweedaagse live training bij Lagan in Amersfoort voor PRINCE2. De eerste trainingsdag was in januari, maar door ziekte moest ik deelnemen aan een latere tweede trainingsdag in april en die werd gegeven door een andere trainer. Mijn twee andere collega's hadden hun 1e training al gevolgd bij Marcel Foederer met uitstekende begeleiding, structuur en gerichte uitleg. Ik was erg blij om deel te nemen aan zijn tweede cursus en praktisch advies te krijgen. Hij leidde het hele team door de droge theorie op een zeer goede interactieve manier met goede energie, waardoor het hele team zich zekerder voelde bij het afleggen van de test en al wist wat we moesten doen en bekijken om te slagen en deze methode te gebruiken in ons werk. Ook de follow-up begeleiding en ondersteuningsmogelijkheden werden zeer gewaardeerd.

10.0
Reactie bedrijf:

Dank voor het mooie cijfer Lívia! Groeten Heidie

Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Ilja Vorstermans

02-04-2024

Zeer leerzame tweedaagse Prince2 training gehad.

9.8
Training
Prijs
Trainer
Service

Stationsplein,26
3818LE Amersfoort
Utrecht Nederland

+31 (0)41 322 4106

Heidie van der Putten

Lagant Management Consultants

KVK: 51684365

BTW nr:NL850126678B01

Branche : Training opleiding