www.lagant.nl


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

Een succesvolle organisatie heeft trouwe klanten en daadkrachtige medewerkers. Medewerkers die de verwachting van een klant continu overtreffen. Ben jij klaar om dat te bereiken? Lagant helpt je te veranderen door strategie en uitvoering te verbinden. En helpt zo om jouw ambities te realiseren.

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.2

89 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

Lobke

30-08-2023

Waanzinnig goede Agile Project Management Practitioner training gevolgd! Was erg onder de indruk van de kwaliteit van de trainer (Orlando Heijmerink), de variatie in opdrachten en de praktische kant van de training. Er was volop ruimte voor vragen en het bespreken van situaties die wij als deelnemers meemaken, dit helpt het in perspectief plaatsen van wat ik leer en ik ben naar huis gegaan met actie punten om in mijn team toe te passen! De locatie in Utrecht is uit de route met ov, een industrieterrein, maar voor 2 dagen prima. Het gebouw is modern en de lunch erg goed en volop keus. Aanrader!

9.5
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Kim

30-08-2023

Fijne training over Agile PM met goede balans tussen praktijk en theorie. Orlando is een ervaren docent die goede voorbeelden geeft uit de praktijk. Ook zorgt hij voor een goede betrokkenheid van de studenten door energizers, korte pauzes en werkvormen toe te passen. Daarnaast oefen je examenvragen zodat je weet wat je kan verwachten.

9.3
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Ivana

30-08-2023

I just finished a 3-day Agile PM Fast track training in Utrecht with Orlando and it was wonderful. Learning in a group through many real-life examples, games and discussion is as good it gets! I would highly recommend it to anyone looking to get certified in project management.

10.0
Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Zoltan Babjak

04-08-2023

I took a successful course on Agile Foundation with Lagant. I was really happy how they supported my studies by making the material as colorful as possible with videos which I haven't seen on other platforms before. The use of the elearning dashboard is easy, you can go into discussions if necessary or you can also contact an expert if needed. The daily memo trainings are a super idea and the mock-up test was also very usefulI before my final exam. I would definitely recommend chosing them for your next course.

9.5
Reactie bedrijf:

Dear Zoltan, Thank you very much for writing a review. We are very pleased that you enjoyed the course. You give Lagant a very nice compliment, thank you for that.

Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Stefan van Ginkel

25-07-2023

Vrij droge stof om te leren. Training werd wel op de juiste manier gegeven. Aandacht voor vragen was goed.

7.3
Reactie bedrijf:

Hi Stefan, Bedankt voor je feedback. We gaan even kijken of we de stof iets minder droog kunnen maken. Fijn dat de training geslaagd was.

Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Rik

27-06-2023

De 3-daagse AgilePM training onder leiding van Orlando was super. Orlando's diepgaande kennis en passie voor Agile waren besmettelijk en maakten de training boeiend. De hands-on aanpak en praktische oefeningen zorgden ervoor dat ik niet alleen theoretische kennis opdeed, maar ook de vaardigheden ontwikkelde om Agile effectief toe te passen. Orlando creëerde een veilige leeromgeving, waarin persoonlijke vragen en behoeften werden gewaardeerd.

9.3
Reactie bedrijf:

Beste Rik, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat ontzettend leuk om te lezen dat de ervaring van de AgilePM training super was, en onwijs mooi compliment voor de trainer.

Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Nadine

22-06-2023

Goede training met veel diepgang en ruimte voor inbreng van persoonlijke casussen

8.3
Reactie bedrijf:

Beste Nadine, Bedankt voor je review. Nu de praktijk toepassen in de persoonlijke casussen. Dat gaat jou lukken! Succes!

Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Acelya Ozkan

20-06-2023

Een kundige trainer die de tijd neemt voor de toepassing op jouw organisatie.

8.3
Reactie bedrijf:

Beste Acelya, Bedankt voor je review. We zijn blij dat de trainer jullie hebt kunnen helpen op wat van toepassing is op jullie organisatie.

Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Petra de Klein

20-06-2023

Hele interessante training, fijn meer en levendiger uitleg te krijgen als toevoeging op theorie uit boek. Orlando weet goed iedereen te betrekken en bedienen in de groep, heeft focus op agenda en geeft voldoende ruimte voor vragen.

8.3
Reactie bedrijf:

Beste Petra, Bedankt voor je review. Wat fijn dat de training je een levendiger uitleg heeft gegeven op de theorie uit het boek. Hopelijk heeft de training al je vragen kunnen beantwoorden. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je ons altijd mailen.

Training
Prijs
Trainer
Service
open/sluiten

Jennifer

14-06-2023

Training is goed te volgen, divers materiaal als het aankomt op inhoud. Vond het alleen jammer dat de tussentijd toetsen zoveel invloed hebben op het doelen percentage, aangezien je die niet opnieuw kunt maken. Desalniettemin is het erg fijn dat de memo trainingen oneindig gemaakt kunnen worden, helpt goed met consistent blijven oefenen. Verder is het mail contact vlot en hulpvaardig.

8.3
Reactie bedrijf:

Beste Jennifer, Bedankt voor je review en je feedback.

Training
Prijs
Trainer
Service

Computerweg,22
3542DR Utrecht
Utrecht Nederland

+31 (0)41 322 4106

Susan van der Hoorn

Lagant Management Consultants B.V.

KVK: 51684365

BTW nr:NL850126678B1

Branche : Training opleiding