Geplaatst door: Review Pilot

Waarom zijn Reviews eindelijk zo belangrijk voor mijn bedrijf?

Reviews zijn om meerdere redenen belangrijk:

Reviews geven jouw potentiële klanten een indruk  over jouw bedrijf.  Andere klanten delen hun ervaring. Mond op mond reclame maar dan online!  Een consument die Reviews leest gaat sneller over tot het  aanschaffen van producten of het afnemen van een dienst!

1. Positieve en actuele reviews dragen bij aan betere vindbaarheid in Google!  Laat je reviews zien op Google mijn bedrijf. Maar ook de gele sterren in de resultaten over jou Reviewpagina. Wij sturen zgn Snippets naar Google voor gele sterren en betere vindbaarheid.
2. Reviews worden ook steeds vaker in de zoekresultaten getoond. Dit zorgt ervoor dat je bedrijf opvalt tussen de zoekresultaten.
3. Reviews kunnen zorgen voor herhalingsaankopen. Geef voor het plaatsen van een review een kortingscode weg of een andere beloning. Verhoog conversie en stimuleer nieuwe aankopen.
4. Mond op mondreclame kennen we allemaal. De oudste en nog steeds een belangrijke vorm van reclame voor ieder bedrijf.

Review Marketing is de online versie, echter nu ook offline beschikbaar.  Het platform van Review Pilot biedt zowel online als offline  mogelijkheden tot het verzamelen van klantenbeoordelingen.
Dit op een eenvoudig en doeltreffende manier. En uiteraard all inclusive , dus geen limieten bij het uitnodigen. Ook kun je als bedrijf voor meerdere site verzamelen. Dit tegen een zeer lage bijdrage van slechts enkele euro’s pm.
Start ook vandaag met het verzamelen van Reviews en krijg een betere SEO positie en imago bij potentiële consumenten.

Deel op :