Yoursportplanner.com


  • Geverifieerd bedrijf

  • Review Pilot gedragsregels
  • Betrouwbaar zaken doen
  • Reviews door echte klanten.
  • Mogelijkheid tot versturen van klacht

Yoursportplanner is een online platform voor en door trainers waar je trainingen kunt maken en oefeningen kunt delen. Wij ontwikkelen ons platform continu, zodat jij als trainer een effectieve training makkelijk kunt samenstellen, specifiek voor jouw team.

Bezoek deze site

Beoordelingen

9.0

9 beoordelingen door echte klanten!

open/sluiten

Serge van Wijngaarden

08-12-2019

Prima site! Nooit meer prakkeseren over een trainingen, gewoon leuke oefeningen opzoeken en gaan. Keus genoeg!

9.5
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Ruud Dusseldorp

23-10-2019

Uiterst effectief en betaalbaar systeem ????

8.6
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Daniel

19-10-2019

Erg makkelijke site om je training voor te bereiden. zeker ook makkelijk om op je mobiel de training die je gemaakt hebt af te lezen. ik zou hem zeker aanraden voor andere trainers. Vriendelijke groet Daniel

7.7
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Wim

17-10-2019

Als basis meer dan goed, natuurlijk aanpassen aan je eigen teamsituatie

9.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Tim

17-10-2019

Goede site alleen nog wat aanpassingen nodig op gebied van teambestanden toevoegen

7.7
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Ralph Olthoff

16-10-2019

Zelf speel ik in de veteranen met hockey. Omdat wij geen trainer hebben zetten we zelf altijd de training uit. We gebruiken yoursportplanner vaak om een aantal oefeningen neer te zetten. Erg handig ook voor de training van mijn zoon. Hij heeft per week een officiële training en een training die door een ouder wordt gegeven. Hiervoor gebruiken we het ook. Top tool

8.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Jeroen

16-10-2019

Handige site met heel veel oefeningen. Het is makkelijk om goede trainingen te maken.

9.8
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

kees de jong

16-10-2019

super handig voor het opzoeken van trainingen. ook mooi dat er steeds meer functionaliteit bij komt zoals vastleggen wie er op training was etc

9.6
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs
open/sluiten

Simone van der Geest

16-10-2019

Toegankelijk platform waar het super simpel is om snel een training te maken. Aardige en snelle hulp op vragen.

10.0
Kwaliteit
Vakkundig
Klantvriendelijk
Prijs

Bierkade,17
1811NJ Alkmaar
Noord-Holland Nederland

+31727370143

Matthijs Post

Crecca

KVK: 34137432

BTW nr:NL820715438B01

Branche : ICT Software & Automatisering